Toepassingen

Sportclubs

Sportclubs zijn afhankelijk van vrijwilligers om de club soepel te laten draaien. Met ons systeem kunnen vrijwilligers zelf bepalen wanneer ze een wedstrijd willen fluiten, bardienst willen draaien of bijvoorbeeld willen helpen bij een evenement. Een vaak gehoord probleem bij clubs is dat mensen worden ingedeeld op tijden dat ze niet kunnen in verband met werk of andere verplichtingen. Dit is nu verleden tijd omdat ze zelf hun tijden kunnen bepalen.

Evenementen

Organiseer jij een evenement en wil jij vrijwilligers efficient indelen en in één oogopslag zien waar je nog vrijwilligers nodig hebt? Daar is ons systeem ook ideaal voor. Laat ze zelf hun tijden invullen of plan ze als organisatie in. Als ze worden ingepland krijgen ze direct een e-mail met hun dag en tijd.

Bedrijven

Heb je bijvoorbeeld veel flexwerkers of organiseer je iets binnen je bedrijf waar je hulp bij nodig hebt. Plan dan de bezetting via ons systeem. Natuurlijk kunnen de medewerkers ook zichzelf indelen wanneer zij willen. Dit scheelt een hoop plantijd en de medewerkers kunnen niet klagen over hun tijden.