Functionaliteiten

Sportlink

Voor verenigingen die met sportlink werken is er een koppeling mogelijk op basis van wedstrijden. Na het importeren van de wedstrijden is het mogelijk om taken op basis van een wedstrijd aan te maken door een klik op de knop. Denk hierbij aan scheidsrechters, lijnrechters, scorebord, zaalwacht en alle andere taken die binnen jouw vereniging aan een wedstrijd gekoppeld zijn. Hiervoor is wel een client id van Sportlink vereist.

Rapportages

Door de verschillende rapportages krijg je eenvoudig inzicht over je taken. Zo kan je eenvoudig zien welke taken er nog open staan, wie er in een seizoen veel taken heeft vervuld, op hoeveel taken ze zich hebben ingepland en kan je eenvoudig een overzicht van de dag krijgen.

Reminders

De vrijwilliger die ingepland staat voor een taak krijgt hier per mail een reminder van. Hoeveel dagen dit van tevoren is, kan je als club of organisatie zelf instellen. Zo kan de vrijwilliger het niet vergeten of nog snel een vervanger regelen als hij of zij niet meer in de gelegenheid is.

Urenregistratie

Wil je inzicht krijgen wie er nou daadwerkelijk veel of juist weinig doet voor jou club of organisatie? Je kan dit eenvoudig inzien in een rapportage. Alles wordt namelijk opgeslagen en wordt zo inzichtelijk. Zo kan je de fanatieke vrijwilligers er gemakkelijk uit halen en ze in het zonnetje zetten.

Eigen profiel

Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen profiel waarmee hij of zij zichzelf in kan delen op taken. Ook is er een persoonlijk overzicht op welke taken ze zijn ingedeeld.

Mobiele apparaten

Onze webapplicatie is te gebruiken op alle mobiele apparaten met een internet browser. Zo kan iedereen waar ze ook zijn inloggen op zijn of haar account. Ook als beheerder kan dit zodat er heel snel geschakeld kan worden als dat nodig is.

Importeren

Snel en gemakkelijk grote aantallen vrijwilligers en taken importeren via excel is ook een mogelijkheid. Zo hoef je niet één voor één iedereen in te voeren.